AnasayfaGenel › WordPress Kullanan Ünlü Markalar

WordPress Kullanan Ünlü Markalar

WordPress Kullanan Dünyaca Ünlü Markalar

Açık kaynak kodlu WordPress siteleri hem bireysel hem de kurumsal firmalar arasında daha çok rağbet görmeye başlıyor. Gelişmiş kullanıcı paneli, SEO uyumlu altyapısı, sade ve şık tasarımlara sahip ara yüz, uygulama ve temalara sahip olması gibi birçok nedenden dolayı CMS içerik sistemleri her geçen gün daha çok kişi ve firma tarafından tercih ediliyor. Bu firmalar arasında herkes tarafından bilinen dünyaca ünlü markaların blogları da yer alıyor.

wordpress kullanan büyük siteler

 

WordPress Kullanan 5 Ünlü Marka  

sony

1- Sony: Ses ve görüntü sistemleri, akıllı cep telefonları ve elektronik eşya sektörünün en önemli markalarından olan Sony de internet sitesinde ve bloglarında uzun zamandır WordPress kullanıyor. Sony wp kullanımından uzun zamanda vaz geçecek gibi görünmüyor.

 

SAMSUNG2- Samsung: Son yıllarda elektronik cihaz ve ürünlerin yer aldığı; ses ve görüntü sistemleri, cep telefonları ve beyaz eşya gibi birçok alanda üretim yapan dünyanın en büyük elektronik ürün isimlerinden biri olan Güney Kore markası Samsung, ürünlerini kapsamlı olarak tanıttığı bloglarında tamamen WordPress kullanmaktadır.

ebay

 

3- Ebay: Dünyanın en ünlü açık artırma sitelerinden biri olan Ebay, ürün ve hizmetlerini tanıttığı aynı zamanda sitede bulunan ürünler hakkında dünyada gerçekleşen güncel haberlerin bulunduğu blogunda tamamen WordPress panelini kullanmakta.  

 

Ford

4- Ford: Otomobil sektörünün öncü firmalarından Ford da blogunda WordPress kullanıyor.

 

 

yahoo-logo5-Yahoo: Google’dan sonra en büyük arama motoru olan Yahoo da blogunda WordPress kullanan ünlü markalar arasında yer alıyor.

Yazar : Güçnar

1986 yılında doğdum. 1999 yılında bilgisayar ve internet ile tanıştım. 2003 yılında ilk Pc'me sahip olduktan sonra oyunlardan çok internet ilgimi çekti. Şimdi hobi olarak açtığım blog'ta sizin güncel bilgiler paylaşıyorum..

Yorum Yazarken DiKKAT !;

Bak genç seni uyarıyorum. Eğer sen şu kaliteli ve güncel blogumu saçma sapan spam,reklam ve türevi gibi şeyler ile dolduracaksan hiç zahmet etme. Onaylamayacağım. Bedava backlink kazanacağım diye havalara da girme. Özet konuyla alakasız yorumlar silinir. Hadi şimdi güle güle

Yorum yazın

Yorum yazarken şu HTML kodlarını kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>