AnasayfaTeknoloji › Microsoft’un Windows 10 Tanıtımı

Microsoft’un Windows 10 Tanıtımı

Teknoloji Devi Microsoft’un Yeni Tanıtımı

Son zamanların teknoloji devi olarak görülen Microsoft’un Windows’u kullanıcıları ile buluşturdu. Bilgisayar teknolojilerinde öncü olarak görünen Microsoft her geçen gün bünyesine yeni gelişmeleri ekleyerek yoluna devam etmektedir. Dünya çapında yaptıkları ile kendini büyük oranda gösteren Microsoft’un ortaya sunduğu her türlü gelişme büyük bir yankı uyandırıyor ve insanlar tarafından dikkatli bir şekilde takip ediliyor.

Teknolojinin getirdiği yeniliklere ek olarak Microsoft’ta her geçen gün kendini geliştirerek farkını ortaya koyuyor. Dünyanın sayılı zengin yazılım şirketlerinden olan Microsoft yeni işletim sistemi olan Windows 10’u görücüye çıkarttı ve olumlu sonuçlar aldı.

windows 10 tanıtım

Windows 10 İle Başlat Butonu Yeniden Geliyor

Microsoft’un ABD’nin Seattle şehrinde yapmış olduğu toplantıda yeni işletim sistemi Windows 10 hakkında bilgiler verildi. Bu toplantıda Windows 7,8 ve 8 .1 kullanıcıları için bir yıl süre içerisinde yeni işletim sistemine geçişinin ücretsiz olacağını açıkladı.

Bu toplantıda yapılan açıklamalara göre eskiden olduğu gibi başlat menüsü tekrar gündeme gelecek. Toplantıda bilgisayar ve telefon sürümleri de tanıtıldı. Microsoft 1520 üzerinde yeni işletim sistemi Windows 10’un yeni özellikleri anlatıldı. Windows 10’un web tarayıcısı Explorer değil Spartan olacak. Bu Spartan kullanıcılarının not almalarını, çizim yapmalarını, daha akıcı bir düzen içinde içerik okumalarına yardımcı olacak. Bu akıllı telefonlar da nisan ayından itibaren kullanılabilecek.

 

Yazar : Güçnar

1986 yılında doğdum. 1999 yılında bilgisayar ve internet ile tanıştım. 2003 yılında ilk Pc'me sahip olduktan sonra oyunlardan çok internet ilgimi çekti. Şimdi hobi olarak açtığım blog'ta sizin güncel bilgiler paylaşıyorum..

Yorum Yazarken DiKKAT !;

Bak genç seni uyarıyorum. Eğer sen şu kaliteli ve güncel blogumu saçma sapan spam,reklam ve türevi gibi şeyler ile dolduracaksan hiç zahmet etme. Onaylamayacağım. Bedava backlink kazanacağım diye havalara da girme. Özet konuyla alakasız yorumlar silinir. Hadi şimdi güle güle

Yorum yazın

Yorum yazarken şu HTML kodlarını kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>